Sommarläger


FULLT!

Snart dags för sommarens läger!


2 -5 augusti


För dig som född 2010-2014


Välkommen med på ett fantastiskt läger! Du får lära känna nya kompisar, göra massa roliga aktiviteter och höra om en Gud som älskar dig. Lägret är för dig som är född 2010-2014.


Kostnaden är 500 kr/deltagare (I priset ingår även godispengar á 10:-/dag i lägrets kiosk där 10 kr räcker långt.).

Vi drar igång onsdagen den 2 augusti och avslutar på lördagen den 5 augusti.

OBS! För barn födda 2014 börjar lägret kl 10:00, för övriga börjar lägret 13:30. Detta för att göra en så bra start som möjligt för de allra yngsta barnen. Vi avslutar lägret med korvgrillning klockan 13:00 på lördagen. Det kommer finnas korv till föräldrar och syskon (eller andra) som kommer och hämtar hem lägerbarnen.


Anmälan
OBS! LÄGRET ÄR NU FULLTECKNAT. OM DU ANMÄLER DITT BARN HAMNAR NI PÅ EN KÖLISTA OCH VI INFORMERAR ER OM ERT BARN FÅR PLATS. BETALA DÄRFÖR INTE IN NÅN AVGIFT INNAN DU HAR FÅTT BEKRÄFTELSE PÅ ATT DET FINNS PLATS!
Du anmäler dig till kön genom att fylla i formuläret HÄR >>>Ta med:

Badkläder, lakan, regnkläder, oömma kläder, namnad vattenflaska, Bibel och anteckningsblock (de barn som inte har varit med tidigare på lägret får en bibel), regnkläder och stövlar, extra strumpor (det kan bli lite blött på golvet när många barn ska ta av sig regnkläder och stövlar), varma tröjor och varma byxor (det känns ofta extra kallt när det är fuktigt).

Ta INTE med:

Något som innehåller hasselnötter eller jordnötter. Det finns barn med allergi med på lägret!


Mobilpolicy (nytt för i år)Vi har inget generellt mobilförbud men vi kommer att ta fram en policy för hur och när mobilerna får användas under lägret. Mestadels kommer de att få vara avstängda. Det går givetvis bra att lämna mobilen hemma. Denna policy kommer att skickas ut via mail till alla anmälda barns föräldrar och vi önskar att ni går igenom den med ert/era barn innan lägret.


Vi ses i augusti! Det ska bli så skoj!

//Ledarna


Vid frågor, kontakta någon av lägercheferna.

Dan Brohede 0739-853119

Emelie Ekdahl, 0706-984992