Sommarläger

DAGS ATT LADDA FÖR LÄGER!

Sommaren närmar sig och suget efter läger blir bara större och större. Fortfarande är inget som vanligt men med erfarenhet av förra årets variant på läger vet vi att vi även i pandemitider kan ha riktiga höjdardagar på Sjöhaga.

Lägret är för dig som är född 2008-2012 och genomförs onsdag-lördag vecka 31.

Här kommer NY och VIKTIG info!!

Det tänkta daglägret är inställt men misströsta inte utan spana in filmen: Sjöhaga Nyheter 2021


Lägret blir alltså inget dagläger utan det blir två små läger. Läger 1 (de yngre) blir onsdag 9:00 till torsdag 12:30 och läger 2 (de äldre) blir torsdag 15:00 till lördag 12:30. 

Här finns en lista med de gruppindelningar vi gjort: Gruppindelning

Även om möjligheten att sova över nu finns så är det inget måste. Det går bra att åka hem och sova och komma tillbaka till frukosten dagen efter. Meddela oss gärna om du inte tänker övernatta. Det ger oss bättre möjlighet att tänka igenom hur vi bäst fördelar lägergårdens sovplatser.


Lägeravgift

Då lägret förlängs något innebär det också ökade omkostnader. Vi önskar att ni Swishar in en extra liten slant. Man kan tänka att avgiften för läger ett landar på 175:- per barn och läger två 200:- per barn. Detta är inget som kommer att kontrolleras men vi är oerhört tacksamma om ni kan tänka er att vara med och bidra med det. Tack!

Sjöhagas Swishnummer är: 123 22 655 85


Angående anmälan

Vi har nu så många barn anmälda att en anmälan i dagsläget inte garanterar plats på lägret. Däremot placeras man på en kölista och blir kontaktad om det skulle bli en plats ledig. Därför behöver man inte heller betala in avgiften nu vid anmälan utan det görs om man blir meddelad att man fått plats.

Här gör du din anmälan för att ställa dig på vår kölista: Anmälan Sjöhaga 2021


Att tänka på!

Ta med: Badkläder, lakan, regnkläder, oömma kläder, namnad vattenflaska, Bibel och anteckningsblock (de barn som inte har varit med tidigare på lägret får en bibel), regnkläder och stövlar, extra strumpor (det kan bli lite blött på golvet när många barn ska ta av sig regnkläder och stövlar), varma tröjor och varma byxor (det känns ofta extra kallt när det är fuktigt).Ta INTE med: Något som innehåller hasselnötter eller jordnötter. Det finns barn med allergi med på lägret! Mobiltelefon är inte förbjudet men diskutera hemma om den ska med och hur den ska användas.

 

Vi som anordnar Sjöhaga sommarläger försöker noga följa de riktlinjer som kommuniceras från Folkhälsomyndigheten.

Om du har frågor går det bra att höra av dig till:
Dan Brohede, 0739-853119
Emelie Ekdahl, 0706-984992


Vi ses i augusti!

//Ledarna