Uthyrning

Uthyrning

Gården hålls öppen för uthyrning mellan april till november. Lokalerna passar utmärkt till läger, församlingshelger, kurser och retreater. Totalt finns det 99 bäddar samt ett fullt utrustat kök för självhushåll. Information och prisexempel finns nedan. Tveka inte att kontakta vid intresse!

HUVUDBYGGNADEN


Bottenvåning:

På bottenvåningen kommer man i i en hall med gott om ytrymme för jackor och skor. Här finns även ett kök med storhushållskapacitet och matsal för ca 80 personer. 4 toaletter (1 handikappanpassad med dusch) samt 1 rum med en bädd hittas här också.


Övervåning:

På övervåningen finns 8 rum med totalt 33 bäddar perfekt för till exempel lägerdeltagare. Det finns även ett allrum med soffor samt 2 toaletter med dusch.

NORRA FLYGELN


Bottenvåning:

Här finns flera dam och herrtoaletter och duschar samt 1 handikapptoalett. Det finns även 4 rum med totalt 16 bäddar


Övervåning:

I samlingslokalen på övervåningen finns stolar, bord, soffgrupp och braskamin. Det finns även ett kök med kyl, frys och diskmaskin samt 1 toalett.

KYRKOBYGGNAD


Samlingslokal:

Här finns en stor samlingslokal/kyrka med plats för ca 150 personer samt en mindre samlingslokal för ca 50 personer. Salarna avskiljs av en vikvägg. Det finns även 1 rum med två bäddar.


Källarplan:

I källaren finns 4 stora rum med totalt 47 bäddar.

Prisexempel (år 2023)


Pris veckoslut (fre-sön)

Hela gården

16 600 kr

Huvudbyggnaden

8 700 kr

Norra flygeln

4 400 kr

Kyrkobyggnaden

7 600 kr

elförbrukning tillkommer


För ytterliggare prisinformation vänligen kontakta gården.